Ambulance Trainingen

Ambulancetraining

Tijdens deze training leert u, hoe u als ambulanceteam moet handelen volgens de landelijke richtlijnen van het LPA 8.0 (landelijke protocol ambulancehulpverlening). De trainingen worden gegeven door ervaren ambulancemedewerkers. Naast ruime ervaring in de acute hulpverlening zijn ze gespecialiseerd in het geven van trainingen op dit gebied.

 

Voor wie is deze training bedoeld?

Professionals die werken als ambulancehulpverlener. U moet hier denken aan :

  • Medewerkers van medische diensten van defensie, luchthavens of bedrijven die zelf beschikken over ambulances.
  • Medewerkers van een RAV (regionale ambulance voorziening) waarbij invulling geven kan worden aan regionale trainingsdagen, profcheck- en of examentrainingen.
  • Ambulancehulpverleners, die persoonlijke training wensen. Bijvoorbeeld als hulp bij de voorbereiding op het landelijke examen en of de landelijke profcheck.

 

Hoe ziet de opleiding eruit ?

In overleg met u als opdrachtgever inventariseren wij uw opleidingsbehoefte. Daarna stellen wij gezamelijk een passend opleidingsprogramma vast. Door het uitvoeren van skills en casuïstieken, worden uw medewerkers praktijkgericht getraind. Ook theoretische achtergronden komen in deze training voldoende aan bod. Zowel praktische- als theoretische toetsingen zijn een vast onderdeel van de cursus.

 

Opleidingsduur:

Maatwerk in overleg.

 

Neem voor meer specifieke informatie gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag.