Ambulance Trainingen

 

Ambulancetraining

 

Tijdens deze training leert u, hoe u als ambulanceteam moet handelen volgens de landelijke richtlijnen van het LPA 8.0 (landelijke protocol ambulancehulpverlening). De trainingen worden gegeven door ervaren ambulancemedewerkers, die naast ruime praktijkervaring ook gespecialiseerd in het geven van trainingen op dit gebied.

 

Voor wie is deze training bedoeld?

Professionals die werken als ambulancehulpverlener. U moet hier denken aan :

 

·      Medewerkers van medische diensten van defensie, luchthavens of bedrijven.

·      Medewerkers van een RAV (regionale ambulance voorziening) waarvoor wij invulling geven aan regionale trainingsdagen, profcheck- en of examentrainingen.

·      Ambulancehulpverleners, die persoonlijke training wensen. Bijvoorbeeld als hulp bij de voorbereiding op het landelijke examen en of de landelijke profcheck.

 

Hoe ziet de opleiding eruit ?

In overleg met u als opdrachtgever inventariseren wij uw opleidingsbehoefte. Daarna stellen wij gezamenlijk een passend opleidingsprogramma samen. Door het beoefenen van skills en casuïstieken, worden de medische professionals praktijkgericht getraind. Ook theoretische achtergronden komen in deze training ruimschoots aan bod. Zowel praktische- als theoretische toetsingen zijn een vast onderdeel van de cursus.

 

Neem voor meer specifieke informatie gerust contact met ons op.